Tjänster

MGDBYGG – en byggfirma med ett stort utbud av tjänster inom bygg!

MGDBYGG, som är en byggfirma i Lund, ger alla möjlighet att få hjälp med någonting inom bygg. Firman är verksam i hela Skåne. När MGDBYGG genomför ett projekt åt en kund, så sker det i många fall ett samarbete med behöriga elektriker och rörmokare. Detta för att alla kunder skall erbjudas så kompletta tjänster som möjligt.

Vad erbjuds det för typ av tjänster?

På MGDBYGG erbjuds alla kunder bland annat hjälp med bland annat totalrenovering, om- och tillbyggnad, takrenovering, badrumsrenovering, kökrsenovering , kakel, klinkers, målning, tapetsering, snickeri, golvläggning, trädäck, altaner, plattsättning, puts, dränering, fasad, hemstädning, kontorsstädning, storstädning och flyttstädning. Kontakta oss gärna på MGDBYGG (via telefon eller mejl), om du vill veta mera specifikt hur vi kan hjälpa just dig. Det finns även möjlighet att diskutera en eventuell skräddarsydd lösning, då det för MGDBYGG är väldigt angeläget med nöjda kunder. Målsättningen är för övrigt att alla kunder skall vara 100 procent nöjda med allt som de får hjälp med.

F-skatt med mera

Med anledning av att vår byggfirma, MGDBYGG är en högst seriös och pålitlig firma, så skall alla kunder veta att det finns såväl F-skatt som en komplett ansvarsförsäkring vid alla arbeten som utförs hos våra kunder. Detta är både en trygghet för våra medarbetare och för dig som kund.

Nu vet du vad MGDBYGG kan ge dig, så nu är det upp till dig, huruvida du vill att vår byggfirma skall hjälpa dig med det inom bygg som du är intresserad av att erhålla hjälp med.

Vi hjälper dig!